Fina, Carlos i Pepi
Imatge

Aquests són els nostres organitzadors!

La Pepi, la Fina i el fidel ajudant Carlos. Aquests són els incombustibles organitzadors que dia a dia dediquen part del seu temps a preparar les sortides i visites que mensualment realitzem.

Aquestes sortides es fan el primer diumenge de cada mesarreu de Catalunya. Són visites culturals, d’oci, gastronòmiques… A Carnestoltes, Setmana Santa i Vacances d’estiu, en canvi, es fan les “especials” que van dels 2 als 7 dies.

Si no tens ganes de quedar-te tancat a casa, apunta’t amb nosaltres!

elportatil_teatre
Imatge

El Portàtil Teatre, quasi 30 anys d’escenaris

Som un grup de teatre amateur acollit sota l’hospici i escalfor del ACS Bac de Roda. Molts som els portàtils que hem gaudit de fer teatre durant els quasi 30 anys de vida continuada del nostre grup, sempre lligats al barri del Poblenou. Un munt de gent i més de 20 muntatges d’estils i registres diferents són la nostra història. Actualment som 7 intèrprets i gaudim de direcció professional. Acabem essent un grup d’amics que sortim de nosaltres mateixos per transcendir-nos i riure a l’escenari.

El portàtil va i ve, però mai s’atura. Esperem veure-us i fer-vos gaudir a la propera obra que estem preparant!

Components:
Direcció: Aida Moraga
Actors/actrius: Gabriel Calzado, Laura Forcada, Núria Forcada, Núria Martí, Roger Masdefiol, Encarna Perales, Estefania Sasot.

Contacta:
Web: https://elportatilteatre.wordpress.com
Formulari contacte: https://elportatilteatre.wordpress.com/contacto/

pollos
Imatge

Companyia Pollos sin Cabeza

Som un grup de teatre amateur del barri de Poblenou de Barcelona. Fem teatre perquè ens agrada el joc, la comunicació, l’intercanvi, el cos, el llenguatge, les emocions, els conflictes, els personatges, les trames, les subtrames, les estratègies, els enganys, el compromís, el grup, la passió, la veritat i la poesia.

El nostre grup de teatre pertany formalment a l’Associació Cultural i Social Bac de Roda, una entitat de barri que té per finalitat dinamitzar la vida del barri, promoure la relació entre el veïnat i millorar les condicions i infraestructures del barri, entre altres.

Integrants de la companyia:
Direcció: Helena Escuté.
Actors / actrius: Xavier Arroyo, Carme Fabregat, Esteban Gallego, Laura Mencía, Román Zabal.

Ens podeu trobar a: